torsdag 25 december 2008

Expedition Tomtenissar-på-vift...

...önskar Er alla en GOD JUL!


Två små tomtenissar, Emil å Eddie, körde en morgon iväg norrut. Klockan visade 07:00, och det var mörkt som i rumpan på en bisonoxe (inte för att nissarna någonsin hade besökt en bisonrumpa, men ni förstår poängen).
Färden gick över isiga vägar och vackra vinterlandskap. De två små tomtarna sjöng med i alla julsånger som bjöds på radion och försökte tappert upprätthålla goda miner och glatt humör. Nissarna var trötta, men lyckliga när släden svängde in på rätt gård och vid det laget lyste den bleka vintersolen över de snötackta blomrabatterna *< :) (för er som undrar vad det är för tecken, it's a tomte!)


Nu undrar ni vad det riktit innebar då tomtarna åkte förbi Slevien och Vitfors och varför de överhuvudtaget åkte. Och framförallt, VART skulle de klockan 07.00 en torsdagsmorgon, den 25.12.2008... Vi åkte alltså till Pampas igen för att fira jul med Emils farmor å farfar :D


Julafton kom och gick, mysigt var det och god mat bjöds det på. Sällskapet har man heller ingenting negativt att säga om :) Men andra ord var det en ritkigt mysig traditionell jul (förutom brist på snö, släktingar och surströmming). och presenterna kan man inte klaga på heller, vi fick preciiis det vi alltid har önskat oss :)


Men nu önskar nissarna er alla en riktigt härlig fortsatt jul OCH en riktigt mysig shopping runda på mellandagarna (det är helt onödigt att ni försöker dölja er kommande shopping... vi vet att ni kommer att vara där... å när ni e där, då e vi där :) *BUSTED!* )

Inga kommentarer: