fredag 5 december 2008

Nyland, Utland, Inland...

...Pampland...?


Vi kom fram till vår destination-Nykaabi.


Genom snöblandade regnskurar, över kylda motorvägar, förbi sömniga bilister, under mörka broar... Resan var inte helt smärtfri, men som vana Pampas-expeditionerare navigerade vi oss från punkt A till punkt Ö, utan desto större missöden.


Klockan 05:13 var vi framme. Vi var trötta och hungriga men vi hade klarat av ännu en bilfärd, både tuppen Göran och hönan Agda. Kycklingen Emil sov gott och brydde sig inte om sina zombies (vi hade ju inte fått sova naanting vi) till föräldrar.


Nu bär det av mot Jeppis (nej, ni kommer inte att hitta Jeppis på en vägkarta, på bättre-talande-mindre-vetande språk heter det faktiskt Jakobstad, och bör uttalas med näsan högt i vädret ;D ) för att leta rätt på försvunnen deodorant *hallå hallå, det här är ett-tjutvå, jag anropar, försvunnen deodorant, hallå hallå!*


Expedition Pampilandia fortsätter igen samma tid imorgon. Missa inte den spännande fortsättningen, kom dom fram till Jeppis? Hittade dom den försvunna deodoranten? Ville deodoranten följa med hem, eller hade den gift sig i hemlighet med rakvattnet Amis? Varje dag, klockan 22:13 på kanal bloggen....

1 kommentar:

Emmi sa...

Hahahahahahaaaa! *torkar tårar ur ögonen* Jag får mig nog ett så gott skratt varje gång jag läser bloggen din!Hur gick det med deodoranten???Spännande! ;)