torsdag 6 maj 2010

SURPRISE BABY!

;)


Vår tvättmaskin har brakat ihop. Den har fått nervsterv, utbrändhet, depression... Den är överarbetad, underbetald, undernärd, slutkörd, jobbar från 04:00-23:30 varje dag hela veckan. Inte ens söndagarna har den stackaren haft ledigt... :(


I alla fall började den ha ett väldigt klagande ljud häromdagen och vi bestämde att kalla på en tvättäkta tvättmaskinsläkare som skulle skriva ut lite ledighet åt stackaren. Sagt och gjort. I morse ringer dock tvättkillarna 5 minuter före tiden dom bokat gick ut (fick tid mellan 08:00 och 10:00, klockan 09:50 ringer dom) och berättade att killen som skulle komma har gått på pappaledighet idag. Jasså.
HUR kan man inte veta att man ska på pappaledighet?
Surprisebabysar har man hört talas om, men det där tar väl ändå priset?
Killen måste väl ha veta igår att hans fru/sambo/tjej/älskarinna/one night stand var gravid och kanske eventuellt på slutrakan? Varför bokar man in reparationstider då?


Vi får väl gratulera killen till nyblivet faderskap och tacka reparationsfirman för att dom var snälla och fixade en ny kille med en halvtimmes extra väntetid. Så klockan 10:30 plingade det på dörren och en reparatör kommer in och kollar på vår lilla deprimerade Whirris (Whirlpool). Som såklart beter sig exemplariskt och låter inte alls slutkörd eller sönder. Vad kul säger vi då. Inte.
Jag kan inget annat än sucka, bita ihop och fortsätta utnyttja stackars Whirris hela resten av veckan...

Inga kommentarer: